Best IT Group. Voor al uw ITvraagstukken.werknemers.

Onze Visie

Hoe geven wij betekenis aan mensen en zaken in ons werk ?

Onze medewerkers
Nadrukkelijk staan in de bedrijfsvoering onze werknemers voorop. Wij zien hen staan, weten wie zij zijn, waar zij goed in zijn en hoe zij zich willen ontwikkelen. Een medewerker die zich gezien en gehoord voelt, voelt zich ook gewaardeerd. Een gewaardeerde medewerker wil ook het beste van zichzelf geven, het geeft hem zelf voldoening en betekenis.

Onze klanten
Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij alles uit de kast halen om aan hun wensen te voldoen. Onze tevreden en daardoor uiterst gemotiveerde medewerkers stellen er eer in om aan de wensen van de klant te voldoen en die nog het liefst te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten en medewerkers dat ook zijn.

Onze Missie

Hoe doen wij dan onze zaken vanuit onze visie?

Onze medewerkers
Medewerkers krijgen alle middelen ter beschikking om hun werk goed te kunnen doen. Zij krijgen ook alle mogelijke ruimte om zich te ontwikkelen. Daardoor groeien ze, leveren ze topprestaties en hebben ze plezier in hun werk.

Onze klanten
Onze klanten krijgen onze op en top gemotiveerde medewerkers over de vloer. Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit voor onze klanten door onze diensten en producten op maat af te stemmen. Door goed te luisteren naar en te communiceren met onze klanten kruipen wij in de huid van onze opdrachtgevers en doorvoelen hun wensen.

“De betekenis van het leven wordt niet gevraagd, maar gevoeld” – (Viktor Frankl)

Wij zoeken jou om
ons team te versterken

Wie zijn wij

Best Business IT Group is in 1990 opgericht en gespecialiseerd in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Afgelopen decennia hebben wij als softwarehuis bewezen een sterke en betrouwbare partner en werkgever te zijn, die over de grenzen heen kijkt en risico’s durft te nemen. Wij beschikken over specialisten op bijna alle IT gebieden die u van dienst kunnen zijn bij de ontwikkeling en het beheer van systemen en netwerken binnen uw organisatie.

Wij zijn een kleine organisatie, die gekenmerkt wordt door een platte organisatie en een no-nonsense cultuur. Bij ons geen ingewikkelde managementlagen en procedures. Wij bieden duidelijkheid door korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Deze begrippen staan bij ons garant voor een goede relatie met klanten, partners en medewerkers.

Best IT als werkgever

Al jaren kenmerkt Best Business IT Group zich door de no-nonsense cultuur en een platte organisatiestructuur. Er bestaat een sterke band met het bedrijf en de collega’s. Sommigen omschrijven het zelfs als “de werkfamilie” of “het wij-gevoel”. Dit komt door de goede persoonlijke contacten en de korte lijnen. Wij staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een vraag of een ingewikkeld probleem. Deze manier van werken heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wat we vandaag de schat filosofie noemen.

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen